sale 184514 R4633672 https://hagiestates.com/no/show/sale/184514/villa-for-sale-nueva-andalucia 36.50084 -4.971492 6295000
  • Referanse: R4633672
  • Soverom: 5
  • Baderom: 7
  • Boligareal: 475m²
  • Terrasse størrelse: 0m²
  • Tomteareal: 1.923m²

Oversikt

Denne luksuriøse 5-roms villaen ligger i det prestisjefylte området Los Naranjos Golf i Nueva Andalucia, Marbella, og tilbyr panoramautsikt over den kjente golfbanen.  Beliggende i en rolig blindgate, er denne eiendommen selve symbolet på luksuriøst liv.  Med en bygningsflate på 475m² og plassert på en romslig tomt på 1.923m², skryter denne nylig oppussede villaen av materialer av høy kvalitet og enestående oppmerksomhet på detaljer.

Første etasje i denne praktfulle villaen har tre romslige soverom, hver med eget bad.  Ovenpå finner du det fantastiske hovedsoverommet, komplett med walk-in garderobe, eget bad og fantastisk utsikt over golfbanen.  Ved siden av hovedsoverommet er det et studie/kontorområde og et ekstra lite rom for lagring.

En av de mest fremtredende funksjonene ved denne eiendommen er den store tomten den ligger på, som inkluderer et stort oppvarmet basseng og en innebygd jacuzzi.  Dette utendørsparadiset gir god plass til avslapning og nytelse av solen året rundt.  Den nøye anlagte hagen, med sitt automatiske vanningssystem og et utvalg av fargerike planter, skaper en fengslende utendørs oase.

Denne villaen tilbyr en rekke attraktive funksjoner, inkludert aircondition, et lagringsrom, et treningsrom, et grillområde og et gjestetoalett.  Den private terrassen gir det perfekte stedet for utendørs spising eller bare å nyte den fantastiske golfutsikten.  Stuen er romslig og innbydende, mens vaskerommet og de innbygde garderobene tilbyr bekvemmelighet og god lagringsplass.

Beliggende i nærheten av fasiliteter, transportforbindelser og kjente golfbaner, er denne villaen i utmerket stand og tilbyr en virkelig luksuriøs livsstil.  Med sin nylige renovering og oppussing er denne eiendommen selve symbolet på moderne eleganse.  I tillegg er den klassifisert som en luksuseiendom, eneste megleroppføring og nybygg.  Fiberoptisk internett er tilgjengelig, noe som sikrer sømløs tilkobling.  Ikke gå glipp av muligheten til å eie denne eksepsjonelle villaen i det ettertraktede området Los Naranjos Golf i Marbella.

€6.295.000

Forespørsel om denne eiendommen

For mer informasjon om denne eiendommen vennligst fyll ut skjemaet nedenfor eller ring oss direkte på +34 606 83 55 79 eller +47 950 77 190.

Dette skjemaet samler inn ditt navn og e-post, slik at vi kan legge deg til på nyhetsbrevets e-postliste. Sjekk Personvern for detaljer om hvordan vi beskytter og administrerer det innsendte data.

Skriv ut siden
Tilbake til søkeresultater

Egenskaper

  • Klimakontroll: Klimaanlegg
  • Tilstand: Utmerket, Nylig renovert, Nylig oppusset
  • Egenskaper: Overdekket terrasse, Innebygde garderober, Nær kollektivtransport, Privat terrasse, Treningsrom, Lagerrom, Boblebad, Grill
  • Hage: Privat
  • Parkering: Privat
  • Basseng: Privat
  • Beliggenhet: Tomt mot golfbane, Nær golf, Nær butikker, Nær byen, Nær skoler
  • Utsikt: Golf, Panorama, Hage, Basseng

Sist sette eiendommer

Enebolig · Nueva Andalucía

Nueva Andalucía

€6.295.000

Referanse: R4633672

Registrer deg nå gratis for å motta automatisk oppdatering per e-mail fra HAGI Estates

Dette skjemaet samler inn ditt navn og e-post, slik at vi kan legge deg til på nyhetsbrevets e-postliste. Sjekk Personvern for detaljer om hvordan vi beskytter og administrerer det innsendte data.